Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE ATILIO GAMBOC

Aktivna i uzbudljiva treća životna dob, vrhunski opremljen dom za starije, Umag, Istarska županija / An active and exciting third age, an top notch home for the elderly, Umag / Una terza età attiva ed entusiasmante, una casa di grande valore per anziani, Umag, Croazia


Ulica 154. brigade Hrvatske vojske br. 5, 52470 Umag
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Dom za starije i nemoćne osobe Umag

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE ATILIO GAMBOC uspješno posluje kao ustanova specijalizirana za kvalitetne usluge skrbi pokretnih,polupokretnih i nepokretnih osoba sa područja cijele Republike Hrvatske i zemalja EU.Ističu se po iznimnoj profesionalnosti u radu sa starijim i nemoćnim osobama te su dostupni za potpunu medicinsku skrb o štićenicima doma od 0-24h.Toplo i ljubazno osoblje rado će ugostiti sve buduće štićenike doma i pružiti im maksimalnu njegu.Na raspolaganju štićenici imaju jednokrevetne,dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmane te natkrivenu terasu za druženje. DOBRO DOŠLI!!!

Aktivna i uzbudljiva treća životna dob, vrhunski opremljen dom za starije, Umag, Istarska županija / An active and exciting third age, an top-notch home for the elderly, Umag / Una terza età attiva ed entusiasmante, una casa di grande valore per anziani, Umag, Croazia | 


Dom za starije i nemoćne osobe Atilio Gamboc nalazi se u Umagu, gradiću idiličnog šarma, blage mediteranske klime, kristalno plavog mora i atraktivnog, brežuljkastog zaleđa koji nudi uvod u jednu sasvim novu, aktivnu i uzbudljivu treću životnu dob.

Aktivna_i_uzbudljiva_treća_životna_dob,vrhunski_opremljen_dom_za_starije_u_Umagu,Istarska_županija3

Dom za starije i nemoćne osobe Umag

Aktivna i uzbudljiva treća životna dob, vrhunski opremljen dom za starije, Umag, Istarska županija / An active and exciting third age, an top-notch home for the elderly, Umag / Una terza età attiva ed entusiasmante, una casa di grande valore per anziani, Umag, Croazia

U Domu se ne boravi, nego živi život punim plućima, oslobađajući dugo zatomljivanu kreativnost i želju da se posveti svim onim stvarima za koje u radnom dobu niste imali dovoljno vremena.

U Umagu možete biti dio svih onih njegovih atraktivnih manifestacija, uživati u njegovim povijesnim znamenitostima, otkrivati nove krajolike u njegovu čarobnom zaleđu i upoznavati se s jedinstvenim gastro okusima.

Sama građevina Doma sastavljena je od tri krila, a svako od njih ima prizemlje, prvi i drugi kat. Na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmani funkcionalno i ergonomski opremljeni.

Okolne, vanjske površine ukusno su hortikulturalno uređene s dražesnom, natkrivenom terasom koja će postati omiljeno mjesto Vašeg zajedničkog druženja.

Ukupni kapacitet doma je 128 korisnika – za stacionar je predviđeno 54 osobe, u stambenom dijelu mogu boraviti 44 korisnika, a usluge dnevnog centra može koristiti 30 osoba.

Aktivna i uzbudljiva treća životna dob, vrhunski opremljen dom za starije je Dom za starije i nemoćne osobe Atilio Gamboc.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije