Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

CAFFE BAR TALE

Alkoholna i bezalkoholna pića te kave Sisak


Petrinjska 11A, 44000 Sisak
CAFFE BAR TALE
...... Prikaži tel

Alkoholna i bezalkoholna pića te kave Sisak

Caffe bar TALE nalazi se u gradu Sisak u sklopu Konzuma. Kafić ima u ponudi razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića te razne vrste kava i toplih napitaka. Sve to se nudi uz vrlo pristupačne cijene i ljubazno osoblje. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na navedene kontakte.

Alkoholna i bezalkoholna pića te kave Sisak

Ugostiteljski obrt Tale | Caffe bar, najbolja kava u gradu, kafić s ugodnom atmosferom, razni napitci, Nescafe, kakao, razna pića ,točeno pivo, druženja, gledanje utakmica, zabave, provod, uživanje poslije posla u Sisku, Sisak, Sisačko-moslavačka županija
 

Ugostiteljski obrt Tale | Caffe bar, najbolja kava u gradu, kafić s ugodnom atmosferom, razni napitci, Nescafe, kakao, razna pića, točeno pivo, druženja, gledanje utakmica, zabave, provod, uživanje poslije posla u Sisku, Sisak, Sisačko-moslavačka županija
Caffe bar Tale priprema najbolje kave u gradu Sisku i pruža svojim posjetiteljima ugodnu atmosferu u kojoj mogu opušteno uživati ispijajući svoj omiljeni kofeinski napitak. Idealno je mjesto za opuštanje nakon posla uz Vama najdraže piće. Bilo da dođete samostalno bježeći od gužve, posla ili obaveze ili s ekipom, opustit ćete se i zabaviti u dobroj atmosferi kafića Tale.

Uz to, tradicionalno su organizirana druženja uz najveće događaje popraćene na TV-u, tako da možete s užitkom doći sa svojom odabranom ekipom i pogledati naprimjer utakmicu Vašeg omiljenog tima. Ljubazno osoblje Vam može sačuvati mjesto i lako je moguće postići dogovor za bilo kakvim zahtjevima. Posjetite ih i odmorite živce uz omiljeno piće u gradu Sisku!

 Tvrtka: Ugostiteljski obrt Tale

Adresa: Petrinjska 11A, 44000 Sisak
Tel: +385(0)98/9383-083
Facebook: facebook.com/Caffe-Bar-TaleAktualnosti

Natječaji

Edukacije