Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

DABO CAMPING J.D.O.O.

Auto kamp odmorište Novalja – Pag


Dabovi stani 48, 53291 Novalja
...... Prikaži tel
Prikaži web

Auto kamp odmorište Kamp Kanić smješten je na najrazvedenijoj obali Jadrana, otoku Pagu.Kamp raspolaže s 40-tak kamp mjesta koja se protežu od ulaska u kamp sve do mora te odiše mediteranskim ambijentom; stabla maslina, kamen, lavanda, i drugo mediteransko bilje samo su dio očuvanog prirodnog krajolika. ako samo 5 km od grada Novalje, u potpunosti je izoliran od gradske buke.U neposrednoj blizini kampa nalazi se biciklistička staza duga 20000m stoga je pogodan i za bicikliste ali i one koji uživaju u dugim šetnjama.Pogled na kristalno čisto more i bogatstvo stabala maslina čine ovaj kamp savršenim mjestom za odmor.Svoje mjesto rezervirajte na vrijeme pozivom na broj 00385 98 138 0132

Auto kamp odmorište

Novalja – Pag 


Tvrtka Dabo Camping j.d.o.o. posluje od 2014 godine.

Auto kamp odmorište Kamp Kanić smješten je na najrazvedenijoj obali Jadrana, otoku Pagu.

Kamp raspolaže s 40-tak kamp mjesta koja se protežu od ulaska u kamp sve do mora te odiše mediteranskim ambijentom; stabla maslina, kamen, lavanda, i drugo mediteransko bilje samo su dio očuvanog prirodnog krajolika. ako samo 5 km od grada Novalje, u potpunosti je izoliran od gradske buke.

U neposrednoj blizini kampa nalazi se biciklistička staza duga 20000m stoga je pogodan i za bicikliste ali i one koji uživaju u dugim šetnjama.

Pogled na kristalno čisto more i bogatstvo stabala maslina čine ovaj kamp savršenim mjestom za odmor.

Svoje mjesto rezervirajte na vrijeme pozivom na broj 00385 98 138 0132

Aktualnosti

Natječaji

Edukacije