Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

VIAL d.o.o.

GRAĐEVINSKI MATERIJALI OPREMA I STROJEVI


Banija ulica 155, 47 000 Karlovac
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

VIAL je generalni zastupnik tvrtke “Metal World-a” iz Italije, nudi njegov kompletan asortiman alata, no ujedno predstavlja čvrstu sponu između “Metal World-a” i obrta “Vinski Juraj”, koji je preuzeo servisiranje i održavanje njihovih alata u Hrvatskoj i široj regiji. Danas obrt “Vinski Juraj” sa sjedištem u Karlovcu specijalizirao se za izradu i servis alata za obradu drva i materijala na bazi drva, PVC-a, te aluminija. Savjesnim, predanim i vizionarskim radom svih djelatnika obrt “Vinski Juraj” konstantno podiže granicu kvalitete svojih proizvoda. To postiže stalnim praćenjem trendove u svojoj grani djelatnosti, te uvođenjem najsuvremenije tehnologije.

U želji konstantnog podizanja kvalitete te zadovoljavanja zahtjeva kupaca obrt je uveo “Sustav upravljanja kvalitetom” ISO 9001, te CE znak koji osigurava nesmetan izvoz proizvoda na tržište Europske Unije. Asortiman proizvoda: sve vrste glodala za finalnu obradu drva sa lemljenim pločicama od HW, HS, DIA, izmjenjivih profilnih noževa, specijalnih DIA alata, glodala za obradu PVC i aluminijske stolarije.

Postizanje zadovoljstva kupaca, kao i ostalih zainteresiranih strana: vlasnika, zaposlenika, dobavljača i zajednice u kojoj djelujemo, nastojimo svakodnevno ostvariti kroz sljedeće principe: ispunjavanje zahtjeva i očekivanja kupaca preko naših konkurentskih prednosti kao što su kvaliteta i mali rokovi izrade, ostvarivanje pozitivnih poslovnih rezultata povećanjem prihoda uz stalna ulaganja u proširenje asortimana i infrastrukture, povećavanje zadovoljavajućeg standarda zaposlenih, primjenjivanje sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima ISO 9001:2008, ocjenjivanje njegove učinkovitost i neprekidno poboljšavanje istog podizanje kvalitete izrade kroz implementaciju najsuvremenijih tehnologija i trendova u našoj branši djelatnosti.
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije