Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

HORTING STUDIO J.D.O.O.

Hortikultura


Lukšić Gornji 11, 10000 Zagreb
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

Horting Studio j.d.o.o posluje od 2014 godine na području cijele Hrvatske a primarno se bavi hortikulturom.Izvodimo kompletne radove od projektiranja, nadzora, izvedbe i uređenja, nabave bilja i održavanja okučnica, vrtova, parkova, nasada i ostalih zelenih površina. Također bavimo se i izradom aranžmana za razne prigode, uređenjem terasa ugostiteljskih i drugih objekata,izloga i raznih izložbenih prostora.Slušamo želje i potrebe klijenata te izrađujemo projekte sukladno Vašim očekivanjima, posebnosti samog objekta, podneblju i mikroklimatskim uvjetima.Konačno rješenje u skladu je s estetskim, funkcionalnim i stručnim zahtjevima, a Vaše povjerenje opravdat ćemo brzom, kvalitetnom i stručnom uslugom.Poštujemo Vaše želje te uz stručnu sugestiju i zajednički cilj uspjeh je – zagarantiran!

Hortikultura, Projektiranje I Uređenje Zelenih PovršinaHorting Studio j.d.o.o posluje od 2014 godine na području cijele Hrvatske a primarno se bavi hortikulturom.Izvodimo kompletne radove od projektiranja, nadzora, izvedbe i uređenja, nabave bilja i održavanja okučnica, vrtova, parkova, nasada i ostalih zelenih površina. 

Također bavimo se i izradom aranžmana za razne prigode, uređenjem terasa ugostiteljskih i drugih objekata,izloga i raznih izložbenih prostora.

Slušamo želje i potrebe klijenata te izrađujemo projekte sukladno Vašim očekivanjima, posebnosti samog objekta, podneblju i mikroklimatskim uvjetima.

Konačno rješenje u skladu je s estetskim, funkcionalnim i stručnim zahtjevima, a Vaše povjerenje opravdat ćemo brzom, kvalitetnom i stručnom uslugom.

Poštujemo Vaše želje te uz stručnu sugestiju i zajednički cilj uspjeh je – zagarantiran!
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije