Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

TRAHEIDA J.D.O.O.

Izrada Stolarije I Namještaja Po Mjeri ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA


Bolč 7, 10344 Farkaševac
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Tvrtka Traheida j.d.o.o. posluje od 2014 a primarno se bavi proizvodnjom stolarije i namještaja uključujućiizradu vrata i prozora, stepeništa, kuhinjskog namještaja, namještaja za dnevne i radne sobe, spavaće i dječje sobe, garderobnog namještaja i predsoblja.Osim namještaja za kućanstvo te stolarije i stepeništa, izrađujemo i moderne funkcionalne vješalice za odjeću od visokokvalitetnih MDF ploča koje ne zauzimaju puno mjesta, jer se izrađuju po mjeri kako bi se savršeno uklopile u zadani prostor.Sve Vaše potrebe ispunjavamo i izrađujemo po mjeri, u željenoj boji i obliku s prethodnim stručnim savjetovanjem kako biste napravili što bolji odabir koji će garantirati dugotrajnost. Također izradu vršimo u najkraćem mogućem roku dok dostavu i montažu obavljamo na području cijele Hrvatske, Italije, Njemačke i Austrije.Za sve dodatne upite  i informacije obratite nam se s povjerenjem na navedene kontakte.
Izrada Stolarije I Namještaja Po Mjeri ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

Tvrtka Traheida j.d.o.o. posluje od 2014 a primarno se bavi proizvodnjom stolarije i namještaja uključujućiizradu vrata i prozora, stepeništa, kuhinjskog namještaja, namještaja za dnevne i radne sobe, spavaće i dječje sobe, garderobnog namještaja i predsoblja.
Osim namještaja za kućanstvo te stolarije i stepeništa, izrađujemo i moderne funkcionalne vješalice za odjeću od visokokvalitetnih MDF ploča koje ne zauzimaju puno mjesta, jer se izrađuju po mjeri kako bi se savršeno uklopile u zadani prostor.
Sve Vaše potrebe ispunjavamo i izrađujemo po mjeri, u željenoj boji i obliku s prethodnim stručnim savjetovanjem kako biste napravili što bolji odabir koji će garantirati dugotrajnost. Također izradu vršimo u najkraćem mogućem roku dok dostavu i montažu obavljamo na području cijele Hrvatske, Italije, Njemačke i Austrije.
Za sve dodatne upite  i informacije obratite nam se s povjerenjem na navedene kontakte.
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije