Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

DANUVIUS MARINA D.O.O.

Nautika,vezovi za brodove Tribunj


Jurjevgradska ulica 2, 22212 Tribunj
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Nautika,vezovi za brodove Tribunj

DANUVIUS MARINA u Tribunju uspješno posluje od 2001.godine i ima Plavu Zastavu zahvaljujući brizi za okoliš te danas ima raspoloživo 220 vezova u moru i 70 mjesta na kopnu. U sklopu marine ima benzinsku postaju PETROL te jako kvalitetan Merk˛&Merk jahte servis za brodove.DANUVIUS MARINA nudi i uslugu smještaja sa kvalitetno opreljenim sobama i apartmane u marini tijekom cijele godine, te restoran.U Marini se nalazi i Beauty Salon Valentina sa jako ljubaznim osobljem koji će vam omogućiti mnogobrojne tretmane u jako ugodnoj i opuštenoj atmosferi. DOBRODOŠLI!!! 

Nautika,vezovi za brodove Tribunj

DANUVIUS MARINA osnovana je 2001.godine sa trenutno 31 zaposlenim djelatnikom. Kad smo započeli sa radom, isprva imali status samo privezišta, te u vrlo kratkom roku već ispunjavamo uvjete za marinu prve kategorije i taj standard zadržavamo do danas. Iste godine dobivamo Plavu Zastavu zahvaljujući brizi za okoliš te udovoljavanju strogih kriterija koje nalaže sama organizacija FEE (Foundation for Enviromental Education). Od tada se Plava Zastava vijori svake godine u našoj marini. Posebno priznanje za kvalitetu u izboru za marinu 2004. godine dobiva od HGK.

Danas raspolažemo sa 240 vezova u moru i 150 mjesta na kopnu. U ponudi imamo benzinsku postaju te jako kvalitetan Merk&Merk jahte servis Tribunj d.o.o. servis za brodove. Nudimo vam i uslugu smještaja te vam u glavnoj zgradi marine možemo ponuditi kvalitetno opremljene sobama i apartmane tijekom cijele godine. Izgrađena u pomalo neobičnom stilu, obojena živopisnom bojom privlači pažnju svojom raskoši prostora koja nije narušena nepotrebnom gradnjom, već je duž cijele marine postavljena šetnica uz koju je kultivirana zelena površina. Ima nešto posebno kada u toploj ljetnoj noći prošetate marinom i osluškujete ugodan ambijent malog ribarskog mjesta Tribunj.
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije