Hrvatski
poduzetnik

Aktualnosti

23.6.2017.

EWYSE

eWyse je agencija za digitalno učenje specijalizirana za dizajniranje, izradu i isporuku kako e-learning sadržaja, tako i tradicionalnih treninga provođenih trenerskim facilitiranjem.

EWYSE

Tko smo i što možemo učiniti za vas?

Mi smo agencija za digitalno učenje, a vama pomažemo u unapređenju učinkovitosti i angažmana zaposlenika dizajniranjem najboljih mogućih rješenja usmjerenih prenošenju znanja.


A, što to zapravo radimo?

  • Dizajniramo i razvijamo e-learning sadržaj
  • Kombiniramo e-learning metodologiju i klasičan trenerski pristup
  • Razvijamo i isporučujemo standardne treninge po mjeri
  • Pomažemo vam prilikom implementacije strategije učenja i razvoja


Malo detaljnije…

eWyse je agencija za digitalno učenje specijalizirana za dizajniranje, izradu i isporuku kako e-learning sadržaja, tako i tradicionalnih treninga provođenih trenerskim facilitiranjem. Spremni smo odgovoriti na zahtjeve klijenata koji uključuju i kombinaciju digitalnog i tradicionalnog učenja, tkzv. blended learnig solution.

Nakon što smo bili dio velike međunarodne trenerko konzultantske organizacije DOOR International od 2009. do 2016. godine, uvidjevši prednosti digitalne tehnologije u području edukacija, kao i priliku da iz Hrvatske ponudimo usluge na globalnom tržištu, odlučili smo se za rebranding. Od DOOR Training Hrvatska postali smo eWyse, agencija za digitalno učenje. Ovim strateškim potezom povezujemo naše dugogodišnje trenersko iskustvo s inovativnim digitalnim tehnologijama kako bi našim klijentima bili u prilici isporučiti učinkovit i privlačan proizvod za prijenos znanja.

Naravno, i dalje izrađujemo i isporučujemo standardne edukativne treninge kao što smo to i radili sve ove godine, kako za profitni, tako i neprofitni sektor. A, što naši klijenti kažu o nama pročitajte na našim stranicama ewyse.agency pod [REFERENCES], pa zatim na [TESTIMONIALS]. Stranice su na engleskom jeziku zbog naše usmjerenosti prema globalnom tržištu, a na ruku nam ide i zemljopisni položaj Zagreba na GMT+1 koji nam omogućuje na dnevnoj bazi virtualno nalaženje s klijentima bilo gdje u svijetu.


Naše vrijednosti

Ako ste došli do ovdje onda biste mogli biti zainteresirani i za vrijednosti koje gajimo unutar naše kuće. Pa krenimo! Naše vrijednosti nas zapravo čine posebnima. Izuzetno njegujemo i potičemo inovativan način razmišljanja, razvijamo povjerenje kako među eWysersima, tako i prema klijentima i veliku važnost polažemo na stalno usvajanje novih znanja. Naš ured je isprepleten trenucima smijeha i ozbiljnog rada, a pravilan omjer daje dobitnu kombinaciju ☺! Kad radite s nama, želimo da postajete dio tima, te vas tako i tretiramo. Jedna stvar koja nas čini izrazito produktivnim i usmjerenim na rezultat je međusobno stalno primanje i davanje feedbacka. Tu praksu smo inkorporirali u kulturu našeg tima.

Prihvaćanje projekta za nas znači potpunu posvećenost, usmjerenost i profesionalizam s ciljem izgradnje dugoročnog win-win odnosa s klijentom. Kako bi u tome uspjeli stalno učimo i usavršavamo se. To je put koji smo odabrali, to je način na koji radimo!


Telefon: 01/2308-061
Email: hello@ewyse.agency


 

11.7.2017.

Mijenjanje trendova u 2017. godini u digitalnom marketingu

Jedno istraživanje pokazalo je kako čak 95% mladih osoba u Hrvatskoj pristupa internetu putem svojih pametnih telefona.

23.6.2017.

KAKO OSMISLITI I NAPISATI EU PROJEKT

Na seminaru ćete se također upoznati s osnovnim kontekstom EU fondova i programa, konceptima i terminologijom, dokumentacijom i sustavom institucija uključenim u objavu natječaja, pripremu i provedbu projekata.

prikaži više aktualnosti

Natječaji

Edukacije