Hrvatski
poduzetnik

Aktualnosti

23.6.2017.

KAKO OSMISLITI I NAPISATI EU PROJEKT

Na seminaru ćete se također upoznati s osnovnim kontekstom EU fondova i programa, konceptima i terminologijom, dokumentacijom i sustavom institucija uključenim u objavu natječaja, pripremu i provedbu projekata.

KAKO OSMISLITI I NAPISATI EU PROJEKT

Cilj seminara je omogućiti sudionicima snalaženje u velikoj količini informacija, naučiti odrediti relevantnost natječaja te razumjeti korake u procesu dobivanja europskih sredstava.

Svi pričaju o fondovima i sredstvima Europske unije, a Vama se čini da ne razumijete ni riječ? Pitate se ima li novaca i za Vas? Želite saznati nešto više o potencijalnim mogućnostima za Vas i Vaše poduzeće? Krenuli ste saznati nešto o Strukturnim fondovima, ali se niste mogli snaći u šumi informacija? Javljaju Vam se konzultanti, a niste sigurni trebaju li Vam i za što? Što se uopće može financirati sredstvima EU projekata? Sve su to pitanja na koja ćemo Vam ponuditi odgovore tijekom ovog dvodnevnog seminara.

Poduzeća, pogotovo mala i srednja, su prepoznata kao generator gospodarskog razvitka Europske unije. Upravo zbog toga, velika su sredstva u proračunu EU namijenjena, direktno ili indirektno, poduzetnicima. Na seminaru ćete se također upoznati s osnovnim kontekstom EU fondova i programa, konceptima i terminologijom, dokumentacijom i sustavom institucija uključenim u objavu natječaja, pripremu i provedbu projekata.

Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzećima, rukovoditeljima, vlasnicima i članovima uprava, te osobama koje će se u poduzeću baviti prijavom projekta.

11.7.2017.

Mijenjanje trendova u 2017. godini u digitalnom marketingu

Jedno istraživanje pokazalo je kako čak 95% mladih osoba u Hrvatskoj pristupa internetu putem svojih pametnih telefona.

23.6.2017.

INOVACIJA POSLOVNOG MODELA

Poslovni model već imaju svi koji nešto rade, iako ga često vjerojatno nisu svjesni – rijetka su poduzeća koja „poznaju“ svoj postojeći poslovni model, koja razumiju razloge svoje uspješnosti kao i razloge povremenih neuspjeha.

prikaži više aktualnosti

Natječaji

Edukacije