Hrvatski
poduzetnik

Aktualnosti

23.6.2017.

MEETEENG KAKO POSLOVATI U NJEMAČKOJ

Na meetEENg-u Kako poslovati u Njemačkoj predstavnici Hrvatskog gospodarskog saveza podijeliti će sa sudionicima informacije važne za poslovanje u toj zemlji.

MEETEENG KAKO POSLOVATI U NJEMAČKOJ

Planirate izlazak na njemačko tržište i želite znati više o poslovanju na tom tržištu? Niste sigurni kako riješiti birokratske zapreke na koje možete naići?  Želite čuti iskustva osoba koje su prošle isti put kao i vi?

Na meetEENg-u Kako poslovati u Njemačkoj predstavnici Hrvatskog gospodarskog saveza podijeliti će sa sudionicima informacije važne za poslovanje u toj zemlji. Hrvatski gospodarski savez čine poduzetnici hrvatskih korijena koji posluju u Njemačkoj a kojih se procjenjuje da ima više od 25.000.

Poseban gost na događaju će bit g. Milan Perković, vlasnik poduzeća JLM Perković koji će sa prisutnima podijeliti svoja iskustva vezano uz izlazak na njemačko tržište.


Događaj je namijenjen isključivo malim i srednjim poduzetnicima koji žele internacionalizirati svoje poslovanje.

11.7.2017.

Mijenjanje trendova u 2017. godini u digitalnom marketingu

Jedno istraživanje pokazalo je kako čak 95% mladih osoba u Hrvatskoj pristupa internetu putem svojih pametnih telefona.

23.6.2017.

KAKO OSMISLITI I NAPISATI EU PROJEKT

Na seminaru ćete se također upoznati s osnovnim kontekstom EU fondova i programa, konceptima i terminologijom, dokumentacijom i sustavom institucija uključenim u objavu natječaja, pripremu i provedbu projekata.

prikaži više aktualnosti

Natječaji

Edukacije