Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

DODIR ANĐELA J.D.O.O.

Održavanje I Čiščenje Grobnih Mjesta Zagreb


Barčev Trg, 10000 Zagreb
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

aranžman od svilenog ili svježeg cvijeća• svijeću visine 15 cm• uslugu čišćenja s pismenim izvještajem popraćenim fotografijom prije i poslije.Više pojedinosti o svakom paketu možete saznati na našoj web stranici.Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se s puno pažnje i poštovanja pobrinuti da posljednje počivalište Vama drage osobe bude čisto, uredno i dostojanstveno – kako i zaslužuju.Pri tome ćemo uvažavati Vaše želje i osjećaje te poštivati dostojanstvo svake osobe kao i osobne stavove pokojnika.
Održavanje I Čiščenje Grobnih Mjesta Zagreb


Tvrtka Dodir Anđela j.d.o.o posluje od 2014 godine sa sjedištem u Zagrebu a primarna djelatnost tvrtke su usluge čišćenja i održavanja grobnih mjesta na širem području Grada Zagreba.
Moguće je odabrati neki od ponuđenih gotovih paketa usluga ili kreirati individualni paket (uslugu) po svojoj želji. Glavni cilj i prvobitna misao tvrtke je da pomognemo onima koji nisu u mogućnosti brinuti o posljednjim počivalištima svojih najmilijih na način kako bi to željeli.
Trenutno imamo nekoliko paketa u ponudi a svaki paket sadržava:
aranžman od svilenog ili svježeg cvijeća
svijeću visine 15 cm
uslugu čišćenja s pismenim izvještajem popraćenim fotografijom prije i poslije.
Više pojedinosti o svakom paketu možete saznati na našoj web stranici.
Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se s puno pažnje i poštovanja pobrinuti da posljednje počivalište Vama drage osobe bude čisto, uredno i dostojanstveno – kako i zaslužuju.
Pri tome ćemo uvažavati Vaše želje i osjećaje te poštivati dostojanstvo svake osobe kao i osobne stavove pokojnika.
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije