Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

MARINE KAŠTELA D.O.O.

Privez brodova Kaštela


F. Tuđmana 213, 21213 Kaštel Gomilica
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

Privez brodova Kaštela | 

MARINE KAŠTELA uspiješno posluje od 2002.godine i osigurava prostor za pristanak brodova i jedrilica Bavadrie.Smještena je na jugoistočnoj obali Kaštelanskog zaljeva.Marine Kaštela se razvila i do sada ima 400 vezova u moru i 200 na kopnu.Za pružanje najbolje usluge gostima imaju profesionalno i motivirano osoblje. Uz Marine imaju dostupne i objekte za goste i to; restoran Spinnaker koji nudi Dalmatinske specijalitete i bogati meni,caffe bar,besplatni bežični WI-FI,supermarket,recepciju,više od 400 parkirnih mjesta,servis,sanitarne prostorije sa tuševima,zatvoreni bazen 25m i restoran pizzeriu, te najam autobusa. DOBRODOŠLI!!!

Nautički centar, pomorski turizam, smještaj i čuvanje brodova, vezovi za brodove s priključcima za struju i vodu, smještaj brodova na kopnu, mega jahte, charter, nabavka namirnica i goriva, Kaštel Gomilica kod Trogira, Splita, Splitsko-dalmatinska županija | 


Marina Kaštela je nova hrvatska marina, smještena na jugoistočnoj obali Kaštelanskog zaljeva.

Smještena je na iznimnom geografskom položaju na središnjem dijelu Jadrana. Stručno isplaniran projekt marinu Kaštela čine sigurnom lukom za privatne i charter brodove, klimatski ugodnim mjestom za odmor.

Nautički_centar,pomorski_turizam,smještaj_i_čuvanje_brodova,vezovi_za_brodove_s_priključcima_za_struju_i_vodu

Privez brodova Kaštela

Marina Kaštela je magistralnim i auto putevima dobro povezana susjednim gradovima i europskim zemljama, željezničkim, autobusnim i trajektnim vezama, a povezanom sa svim zemljama Europe bliskom čitavom svijetu zahvaljujući međunarodnoj Zračnoj luci Split.

Prirodno je zaštićenom srednjedalmatinskim otocima, s bogatom nautičkom strukturom, adekvatnim administrativnim, trgovačkim i kulturno-povijesnim okruženjem zbog blizine Splita i Trogira.

Marina Kaštela raspolaže s 420 vezova za brodove s priključcima za struju i vodu, te 400 mjesta za smještaj brodova na kopnu.

Nautički centar, pomorski turizam, smještaj i čuvanje brodova, vezovi za brodove s priključcima za struju i vodu, smještaj brodova na kopnu, mega jahte, charter, nabavka namirnica i goriva, usluge su koje pruža Marine Kaštela d.o.o. 

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije