Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

RT BAŠTEK D.O.O

Prodaja I Servis Daljinskih Upravljača Za Garažna Vrata :: Križevci


Ulica Bana J.Jelačića 40, 48260 Križevci
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
...... Prikaži email
Prikaži web

Tvrtka RT Baštek d.o.o posluje od 2014 kao sestrinsko poduzeće obiteljskog obrta EPC-Baštek osnovanog davne 1977. godine koje se bavi samo uslugama.Tvrtka RT Baštek d.o.o ima široku ponudu praznih kućišta za automobilske ključeve, mikroprekidača i baterija, praznih kućišta za motocikle, ključarskog alata i transpordera.Jedni smo od rijetkih u Hrvatskoj sa ponudom daljinskih upravljača za garažna vrata svih brendova.RT-Baštek d.o.o. je suvremeno poduzeće koja ima svrhu razvijati male obrte kao njihova podrška, što se može vidjeti iz samog imena RT-Baštek kao kratica za „RAZVOJNI TIM“.
Naš koncept je razvijati manja poduzeća i obrte putem novih usluga i inovacija s minimalnim troškovima ulaganja. Pružit ćemo Vam podršku u razvoju putem ponude naših proizvoda dostupnih na našim web-stranicama.Za sve ostale informacije o našoj ponudi javite nam se na: info@rt-bastek.com

Prodaja I Servis Daljinskih Upravljača Za Garažna Vrata :: Križevci


Tvrtka RT Baštek d.o.o posluje od 2014 kao sestrinsko poduzeće obiteljskog obrta EPC-Baštek osnovanog davne 1977. godine koje se bavi samo uslugama.

Tvrtka RT Baštek d.o.o ima široku ponudu praznih kućišta za automobilske ključeve, mikroprekidača i baterija, praznih kućišta za motocikle, ključarskog alata i transpordera.

Jedni smo od rijetkih u Hrvatskoj sa ponudom daljinskih upravljača za garažna vrata svih brendova.

RT-Baštek d.o.o. je suvremeno poduzeće koja ima svrhu razvijati male obrte kao njihova podrška, što se može vidjeti iz samog imena RT-Baštek kao kratica za „RAZVOJNI TIM“.


Naš koncept je razvijati manja poduzeća i obrte putem novih usluga i inovacija s minimalnim troškovima ulaganja. Pružit ćemo Vam podršku u razvoju putem ponude naših proizvoda dostupnih na našim web-stranicama.

Za sve ostale informacije o našoj ponudi javite nam se na: info@rt-bastek.com

Aktualnosti

Natječaji

Edukacije