Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

DUWAR D.O.O.

Sve vrste pumpi za industriju Koprivnica


Bjelovarska cesta 18, 48000 Koprivnica
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Sve vrste pumpi za industriju Koprivnica

Tvrtka Duwar d.o.o. posluje već dugi niz godina od 2000. godine te se primarno bavi proizvodnjom i montažom svih vrsti pumpi u industriji. U sklopu temeljne djelatnosti tvrtka obavlja i izradu visokotlačnih armatura. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na navedene kontakte.

Sve vrste pumpi za industriju Koprivnica

DUWAR uspješno posluje od 2001. godine kao tvrtka specijalizirana za kvalitetnu proizvodnju dozirno-pumpnih agregata (klipni, centrifugalni i plinski), proizvodnju uređaja za doziranje i montažu, te održavanje i servis dozirno-pumpnih agregata i pripadajuće armature. Duwar dozirne pumpe i uređaji koriste se u raznim procesima u niz industrija i zadovoljavaju važećih propise i direktive EC, ATEX, ISO.

Proizvodni program uključuje: dozirno-pumpne agregate, linijske klipne pumpe, plinske pumpe, ručne hidraulične pumpe, cetrifugalne pumpe, ventile i uređaje za doziranje aditiva. Stručan tim od 20 djelatnika na raspolaganju je za sve upite i savjetovanja oko proizvodnje i prodaje uz maksimalno zalaganje kako bi udovoljili želje i potrebe klijenata. Dostupni su za usluge montaže, održavanja i servisa dozirnih pumpi, uređaja i pripadajuće armature, proizvodnju visokotlačne armature – sigurnosni, nepovratni i iličasti ventili, manometarski ventili, ručne hidraulične pumpe te sigurne i pouzdane usluge strojne obrade.

Tvrtka nudi stručnost, iskustvo, znanje, profesionalan pristup te su isključivo kvalitetom svojih proizvoda stekli brojne zadovoljne klijente u poslovanju. Kompletnu listu referenci pogledajte na http://www.duwar.hr/reference, a istaknut ćemo: INA – industrija nafte, MOL Mađarska, Rafinerija nafte Sisak, HEP Zagreb, Petrokemija Kutina, Kandit Osijek, Podravka Koprivnica…DUWAR svojim stilom i načinom rada omogućuje da kupci uvijek bude zadovoljni jer su ispunili sva njihova očekivanja, a dobavljači i poslovni partneri prema njima gaje povjerenje glede pravovremenog plaćanja, rokova isporuke, kvalitete proizvoda i primjerenih cijena.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu tvrtke www.duwar.hr, ili ih kontaktirajte na dodatne mail adrese: duwar@kc.t-com.hr, duwar11@gmail.com.Aktualnosti

Natječaji

Edukacije