Hrvatski
poduzetnik

Poslovni partneri

KVAM SISTEM D.O.O.

Uredske Stolice Visoke Kvalitete


Sisačka cesta II odvojak 60, 10000 Zagreb
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Uredske Stolice Visoke Kvalitete, Sjedalice, Stolice, Garderobna Oprema

Tvrtka Kvam Sistem d.o.o. posluje od 2014 sa sjedištem u Zagrebu i specijalizirani smo za  opremanje objekata, skladišnu i garderobnu opremu, opremu za trgovine, kao i za sve vrste stolica i sjedalica,sa naglaskom na uredske stolice.

Jedan od naših projekata „Top Chair“ funkcionira kao zaseban specijalizirani online koncept prodaje sjedalica u Hrvatskoj.

Naš cilj je na jednostavan, profesionalan i siguran način omogućiti odabir širokog asortimana stolica.

Jednostavno odaberite stolicu koju želite, vrstu materijala i eventualne dodatke, odaberite preferirani način plaćanja i mi ćemo Vam ju isporučiti u najkraćem mogućem roku.

U ponudi imamo razne stolice visoke kvalitete u svim cjenovnim kategorijama, od uredskih, operativnih, stolica za posjetitelje, ugostiteljskih i specijalnih radnih i industrijskih stolaca, kao i raznih dodataka za stolice.

Najprodavanije modele imamo i u našem izložbenom showroom-u u Sv. Heleni gdje ste dobrodošli doći i isprobati stolice koje Vas zanimaju.

Nudimo stolice renomiranih proizvođača Wagner, TopStar, Arte&D, Antares  i mnogih drugih.

Širokim asortimanom želimo omogućiti odabir idealne stolice za sve potrebe, a garancijom od 2 do 5 godina na sve stolice garantiramo kvalitetu proizvoda.

Radno vrijeme: pon-pet: 8.00-16.00h

Za sve dodatne informacije, upite i rezervacije obratite se na navedene kontakte.
Aktualnosti

Natječaji

Edukacije